Skip directly to content

Csoportos Beszedési Megbízás

Ft100/hó kedvezmény (a megbízás összege = havi dij - Ft100)

Miért jó a Csoportos beszedési megbízás?

A Csoportos beszedési megbízás rugalmas és egyszerű megoldás.  Nagy előnye, hogy nem kell a naptárt figyelni: mindig időben, a határidők figyelembevételével lehet a számlákat kiegyenlíteni. Ehhez mindössze egy alkalommal kell megbízást adnia a saját bankjának vagy pénzügyi intézményének, amiben felhatalmazza a bankját, hogy az Ön bankszámlájáról havonta levonja az aktuálisan fizetendő összeget. A banknak szintén meg kell adnia egy felső limitet (Tejlesítés Felső Értékhatára) aminél többet a bank soha nem tud levonni a számlájáról az Eleven Angol Kft részére, természetesen ez az összeg megegyezhet a havi díj összegével. Így egy biztonságos és egyszerű módját tudja alkalmazni, hogy a fizetés időben megtörténjen.  

Hogyan lehet kezdeményezni a Csoportos beszedési megbízást?
 
1. A Csoportos megbízást kezdeményezheti saját internet bankján keresztül.  Ehhez szüksége van a következő adatokra:
Kedvezményezett neve: Eleven Angol Kft
Kedvezményezett azonosítója: A23383980
Szerződő fél azonosítója a kedvezményezettnél: Fontos! Személyes azonosítójáért hívja vagy küldjön egy emailt az Eleven Angolnak:
Tel: 30 517 3790   Email: info@elevenangol.hu

2. A Csoportos megbízás kezdeményezéséhez töltse le és nyomtassa ki a lenti  [‘FELHATALMAZÁS CSOPORTOS BESZEDÉSI MEGBÍZÁS TELJESÍTÉSÉRE’]  dokumentumot és azt
 
  • elviheti számlavezető bankjához, ahol kezdeményezheti a csoportos beszedési megbízást, vagy
  • elküldheti nekünk a következő postázási címre és mi eljuttatjuk az Ön bankjához
 
Eleven Angol Kft
2040 Budaörs
Ébner György köz 4.
 
Figyelem: A Felhatalmazás kitöltésekor, a 3. pontban szereplő  ‘Kedvezményezettel szerződéses viszonyban lévő személy’-ként nevezze meg a saját adatait.
*A Szerződő fél (vagy szerződés) azonosítójáért
hívja vagy küldjön egy emailt az Eleven Angolnak:
Tel: 30 517 3790   Email: info@elevenangol.hu
 
A Csoportos beszedési megbízás intézésére a nyomtatvány beküldését követően kerülhet sor és kb. 2-3 hetet vesz igénybe, így az első havi fizetés teljesítésére nem mindig alkalmas, ilyenkor az első havi díjat kérjük bankutalással rendezze.
(A nyomtatvány alkalmas új Csoportos beszedési megbízás létesítésére, valamint meglévő megbízás megszüntetésére, módosításra, illetve az értékhatár megadására.)
Csoportos Beszedési Megbízás: